KIJK Peuterhoek Pino

In het schoolgebouw van basisschool Essensteijn in Voorburg bevindt zich KIJK Peuterhoek Pino voor peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Doordat de peuteropvang in de school is gehuisvest, maken de peuters van nog dichterbij kennis met de bassischool. KIJK Peuterhoek Pino beschikt over één groep per ochtend. KIJK Peuterhoek Pino bestaat inmiddels al meer dan 20 jaar.

De ruimtes bij KIJK Peuterhoek Pino zijn kleurrijk en veilig ingericht met spelmateriaal dat alle mogelijkheden en stimulansen voor uw peuter biedt om zich optimaal te vermaken en te ontwikkelen. Daarnaast is buitenspelen een belangrijk onderdeel van de dag. Het buitenspeelterrein biedt daarvoor volop de gelegenheid. De peuters kunnen er onder andere fietsen, van de glijbaan en in de zandbak spelen.

Wilt u een keertje langskomen om de peuteropvang te bekijken en kennismaken met de pedagogisch medewerkers, neem dan contact op met leidinggevende Angela Klapwijk via het telefoonnummer 06 29 60 26 43 of via aklapwijk@kijkpeuterspeelzalen.nl. Naast opvang op de peuteropvang, is er ook buitenschoolse opvang (BSO) in basisschool De Essensteijn. Dak kindercentra verzorgt de BSO en vangt hier kinderen van 4 tot 13 jaar op. Omdat het al bekend terrein is voor de peuters, raden we u aan gebruik te maken van de BSO van Dak kindercentra op deze locatie.

Openingstijden
KIJK Peuterhoek Pino is open op de volgende tijden:

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Ochtend 08.45 - 11.45 08.45 - 11.45 08.45 - 11.45 08.45 - 11.45 08.45 - 11.45

Vast team
Bij KIJK Peuterhoek Pino werkt het volgende vaste team van pedagogisch medewerkers:
• Sibel Ranak
• Keetje Bierens
• Mauricette Leroy 
• Kim Martin
• Petra van Driel

Vier-ogen-en-orenprincipe
Bij KIJK Lydie Plate geven we invulling aan het vier-ogen-en-orenprincipe. We zorgen dat een pedagogisch medewerker gezien of gehoord kan worden door een andere volwassene. Er zijn altijd twee volwassenen tegelijktijdig aanwezig. Daarnaast geven de open en transparante ruimtes in onze peuteropvang de mogelijkheid om gezien en gehoord te worden.

Inspectierapport
De GGD inspecteert jaarlijks de KIJK peuterspeelzalen. Hier vindt u het meest recente inspectierapport van KIJK Peuterhoek Pino.

 KIJK Peuterhoek Pino · Elzendreef 6 · 2272 EB Voorburg  · 070 369 47 82